Recensies 

Laura Diel

Care for Women specialiste

06 - 11 33 29 87 


Praktijkadres

Randstad 22 - 161

1316 BM Almere


Vergoeding & Prijs

Een consult wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket, dit valt NIET onder uw eigen risico. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden. Een doorverwijzing van uw (huis)arts is niet nodig. Een consult kost €72,50. Betaalmogelijkheden: pin, contant of bank.


Afspraak maken

Maak makkelijk en snel jouw afspraak 24 uur per dag via de online webagenda.


Aangesloten bij

  • Care for Women

Laura heeft mij een half jaar lang fantastisch geholpen met mijn zoektocht om met mijn pms /overgangsklachten om te gaan. Ik had er namelijk nogal wat….Ze heeft veel vragen gesteld en heeft hierbij helpende supplementen voorgesteld. Dit allemaal met een keurige uitleg wat deze supplementen met je doen en waarom dit goed is voor mijn specifieke klacht. Het resultaat is dat ik na een half jaar niet alleen verlichting van de klachten ervaar maar ook beter in mijn vel zit. Door de supplementen is zelfs mijn huid verbeterd! Een fijne bijkomstigheid! Laura zelf is een prettige persoonlijkheid om tegenover te zitten. Ze is heel positief , staat echt naast me en is heel vakkundig. Ik ben blij dat ik de stap naar Care for women Almere, naar Laura, heb genomen. Laura, dank je wel voor alles. 

Groetjes Karin 


Ik ben bij Laura gekomen omdat: ik last had van verschillende overgangsklachten, zoals opvliegers, prikkelbaar en opgejaagd gevoel, slecht slapen, hartkloppingen ezv. Tijdens het traject bij Laura werden mijn klachten wel minder. En dan met name de volgende klachten: eigenlijk alle klachten zijn verminderd of zelfs weggebleven. De supplementen die ik voorgeschreven had gekregen deden het volgende met mij: ik voel mij fitter, beter, vrolijker, gewoon hoe ik mij zou moeten voelen op mijn leeftijd. Nu mijn traject is afgerond voel ik mij: blij, dat ik de drempel ben overgestapt en naar Laura ben gegaan.Opmerkingen: Heel erg bedankt voor alle adviezen, jouw luisterend oor en de hulp die jij hebt geboden.  Ik voel mij weer vrouw.


Ik ben bij Laura gekomen omdat ik wel eens wilde praten over de overgang en waar ik extra op zou moeten gaan letten, bijvoorbeeld op het gebied van voeding, leefstijl en wat meer te vragen controles bij de huisarts (cholesterol, suiker, bloeddruk etc.). Tijdens het vrij korte traject bij Laura werden al snel verschillende ongemakken sterk verminderd, met name het slechte slapen, de onrust en de overmatige zorg- en angstgevoelens werden sterk verminderd. Ik voelde me snel luchtiger en energieker. De supplementen maar ook de voedingsadviezen hebben daartoe zeker sterk bijgedragen.Over 6 maanden kijken we weer samen hoe het gaat zodat we samen de overgang kunnen monitoren zodat gewichtstoename binnen de perken blijft en ik fit en gezond door de overgang kom.

Anja


Ik ben bij Laura gekomen omdat:Haar tekst en foto op de website mij zeer aanspraken. Tijdens het traject bij Laura werden mijn klachten minder. En dan met name de volgende klachten: Mijn klachten namen meteen na een week al af en nu zo’n anderhalve maand later voel ik me nog steeds beter. (afkloppen ;-))De supplementen die ik voorgeschreven had gekregen deden het volgende met mij: ik werd veel rustiger, de stemmingswisselingen verdwenen, de angst en depressieve gevoelens verdwenen, het huilen stopte, de pijn bij de borst/keel verdween, het verbrandde gevoel van gehemelte verdween, ik sliep weer beter (ook kunnen stoppen met slaappil). De energie kwam terug en het vertrouwen in mezelf, mijn lichaam en andere dingen. Nu mijn traject is afgerond voel ik mij: Een stuk beter! Weer het gevoel mezelf te zijn. Opmerkingen: De sleutel tot jezelf weer goed voelen en veel kennis en kunde ligt bij Care for Women. Bij andere ‘loketten’ (huisarts, psychiater, psycholoog) heb ik deze kennis gemist. Laura bleek inderdaad een aangename persoon/consulent, zeer kundig en relaxt, begaan en iemand bij wie je je meteen op je gemak voelt.

Debbi

Toen ik er eigenlijk helemaal doorheen zat , niet lekker in mijn vel gewoon mezelf niet . Ben ik op internet gaan zoeken en kwam al snel terecht bij Care For Women .Afspraak bij Laura in almere gemaakt .Laura zit in dezelfde leeftijds fase , dus weet waar ze over praat .Na een vragenlijst en een gesprek heeft ze me wat voedingssupplementen voorgeschreven .Voor mijn slaapproblemen, opgejaagde gevoel en migraine . En veel tips qua eten en dagelijkse dingen .Al snel voelde ik me beter !Ik had veel eerder hulp moeten zoeken , achteraf gezien !Groetjes Jacqueline 

Scroll naar top