Specialistische zorg

De Care for Women specialiste heeft zich, naast haar Medische HBO opleiding (meestal verpleegkunde, fysiotherapie of verloskunde), verder geschoold tot hormoonspecialist.

Een speciale opleiding, die ook wordt afgesloten met een examen. De specialiste weet echt alles over hormonale problemen zoals overgangsklachten of menstruatieproblemen en is niet alleen bekend met de behandelmogelijkheden vanuit de reguliere geneeskunde, maar ook die vanuit complementaire- en alternatieve geneeskunde. Bovendien is zij zelf ook vrouw en begrijpt zij als geen ander wat hormonale problemen voor jou als vrouw betekenen.

 

Ze werkt vanuit een eigen praktijk, maar is aangesloten bij het Care for Women opleidingscentrum; hét kenniscentrum op het gebied van vrouwengezondheid. Om de kwaliteit van hun dienstverlening hoog te houden, volgen de Care for Women specialisten regelmatig verplichte nascholingen, zijn zij aanwezig op verschillende bijeenkomsten over vrouwengezondheid en worden zij vanuit het opleidingscentrum op de hoogte gehouden over alle relevante nieuwe ontwikkelingen.


Type consulten

Bij de Care for Women specialiste kun je voor verschillende consulten terecht. Invoegen uitklapmenu van de verschillende consulten, zoals ook op de CfW website onder type consulten.

Menopauze consult
Menstruatie en/of PMS consult
Vermoeidheidsonderzoek
Zwanger worden consult
Anticonceptie consult
Healthcheck